PhenQ - ubrzava metabolizam, potiskuje apetit i topi masti (alternativa za fentermin)

phenq
Moć mršavljenja 98/100
Brzina rezultata 98/100
Potiskivač apetita 98/100
Održivost gubitka kilograma 90/100
Sigurnost 90/100
Vrijednost za uložen novac 95/100
Jamstvo 60 dana jamstva
Plan dijete Detaljan plan dijete online.
Nuspojave Nisu uočene nikakve bitne štetne nuspojave. Rijetko nesanica.
Cijena: 65.95€ EUR za 1 bočicu (ili 35 EUR s popustom na više bočica)
 

Kako su nastale

PhenQ su relativno nove tablete za mršavljenje, nastale po uzoru na poznati američki proizvod Phen375 koji se pokazao izuzetno učinkovit u brzom sagorijevanju masnoća. Kako smo već spominjali na ovim stranicama radi se o proizvodu koji svoju efikasnost bazira na spojevima po svom molekularnom sastavu sličnom Fenterminu. Fentermin je stimulator središnjeg nervnog sustava, a koristi se u nekim lijekovima za tretiranje najtežih oblika pretilosti jer djeluje kao moćan blokator apetita, izvor energije i topitelj masti. Međutim, fentermin uz nedvojbene prednosti ima i jednu veliku manu, a to je da može uzrokovati veoma opasne nuspojave kao što su: povišen krvni tlak, lupanje srca, teška nesanica, mučnina, sklonost depresiji, paranoji pa čak i suicidu. Zbog svih tih štetnih nuspojava jedno vrijeme je bio povučen iz upotrebe (1997-2012), a danas se propisuje kao lijek za najteže oblike pretilosti, i to koliko nam je poznato samo u SAD-u.

PhenQ je zapravo jedan od proizvoda za mršavljenje koji su razvijeni tako da djeluju slično kao i fentermin, ali bez njegovih štetnih nuspojava. Riječ je o svakako uspješnom proizvodu poznatog britansko-američkog proizvođača dodataka prehrani Bauer Group koji odskače od sličnih... A zašto? Provjerite u nastavku teksta..

Nova formula - Sigurna alternativa fenterminu

PhenQ je prije svega multi-djelujuća tableta. Što znači da djeluje na više aspekata debljanja. Proizvođači PhenQ-a na temelju višegodišnjeg istraživanja, ali i proučavanjem nedostataka sličnih proizvoda, uspjeli su najkvalitetnije sastojke upakirati u jednu tabletu kako bi se povećala njena učinkovitost i dugoročni uspjeh u održavanju postignute težine.

Formula sadrži vrhunske, visoko-kvalitetne sastojke i proizvodi se u UK i SAD-u, u objektima koji su odobreni od GMP-a (Good manufacturing practices - regulacija za proizvođače hrane i lijekova kojima se osigurava kvaliteta proizvoda u Ujedinjenom Kraljevstvu) i FDA (Food and Drug Administration - Američka Agencija za hranu i lijekove). Što znači da se PhenQ proizvodi u kontroliranim uvjetima kako bi se osigurala kvaliteta i učinkovitost njegovih sastojaka.

Koji su sastojci?

PhenQ sadrži isključivo organske (prirodne) sastojke koji reguliraju apetit, potiču izgaranje masnoća i povećavaju razinu energije u tijelu. Vrlo je djelotvoran dodatak prehrani koji će vam, ukoliko ga redovito koristite, sigurno pomoći da izgubite suvišne kilograme, te da održite svoje tijelo zdravim i u formi, a uz redovito vježbanje možete izgraditi svoje tijelo iz snova.

Capsimax prašak je mješavina kapsikuma, piperina, kofeina i niacina (vitamin B3) za koju možemo reći da je turbo-razarač masnoća. I kapsicum papar biljka i piperin (inače poznat kao crni papar) imaju snažna termogena svojstva koja pomažu u spaljivanju masnoća. Povećanjem termogeneze, ova dva sastojka omogućuju vam spaljivanje više masnoće u tijelu. Piperin, osim toga, blokira stvaranje novih masnih stanica. Niacin pomaže tijelu pretvoriti hranu u energiju, poboljšava cirkulaciju krvi i regulaciju kolesterola tako što snižava loši (LDL) kolesterol. Za kofein znamo da djeluje kao stimulans koji povećava budnost, fokusiranje, te smanjenjuje umor. Međutim on također pomaže poboljšanju učinkovitosti vježbanja tako što potiče termogenezu masti u mišićima.
L-karnitin fumarat Fumarat (zajedno s L-karnitinom) prirodno je prisutan u ljudskom organizmu i sastavni je dio Krebovog ciklusa (ciklusa limunske kiseline), glavnom procesu proizvodnje energije u našem tijelu. L-karnitin, osim što otklanja umor, ima ključnu ulogu u sagorjevanju masnoća u tijelu, i to baš zbog proizvedene energije koja pomaže da se masnoća spali, umjesto pohrani u tijelu.
Nopal - meksički kaktus Osim što smanjenje razinu kolesterola i šećera u krvi, nopal je bogat vlaknima te pomaže u regulaciji probavnog sustava, kao i u smanjivanju dodatne težine uzrokovane zadržavanjem tekućine tako što istu iz tkiva vraća u krvotok.

Krom pikolinat je organski spoj koji sadrži krom, a koristi se u dodacima prehrani jer se apsorbira mnogo bolje nego krom u čistom obliku. Krom je mineral koji igra značajnu ulogu u metabolizmu hranjivih tvari, a naročito na hormonski inzulin tako što pospješuje metabolizam šećera. Kad organizmu nedostaje kroma javlja se žudnja za slatkim.

Imaju li PhenQ tablete nuspojave?

Za razliku od sličnog pripravka (PhenQ) za PhenQ se može reći da nisu prijavljene nikakve ozbiljnije nuspojave, a pogotovo ne štetne. Jedina značajna nuspojava primijećena je kod ljudi koji su osjetljivi na kofein. Kod njih kofein može izazvati nervozu i uzrokovati nesanicu. Znači, ako inače imate smetnji sa spavanjem nakon ispijanja crne kave, vrlo je vjerojatno da ćete iste probleme imati i sa ovim tabletama.

Doziranje - Koliko tableta uzeti i kada?

PhenQ se uzima svakih 12 sati po jedna tableta uz najmanje jednu punu čašu vode. PhenQ dolazi u obliku tableta, a svaka bočica ih sadrži 60 i dovoljna je za mjesec dana upotrebe.

Kako nabaviti PhenQ i da li je moguće ostvariti popust na količinu?

PhenQ je moguće kupiti u pojedinim trgovina zdravom hranom u Europi i SAD-u. Također postoje stranice na internetu kao što su Ebay ili Amazon gdje ih je također moguće naći. Međutim jedino online kupnjom sa službene stranice proizvođača možete ostvariti popust na količinu. Osim toga potpuno ste sigurni da naručujete originalan proizvod.

Cijene:

Cijene su u britanskim funtama. Na stranici proizvođača možete ih promijeniti u Eure.

1 BOČICA 65.95 EUR
3 BOČICE (2+1 GRATIS) 129.95 EUR    (43,30 EUR mjesečno)
5 BOČICA (3+2 GRATIS) 174.95 EUR    (34,99 EUR mjesečno)

 

Ukoliko to želite, PhenQ možete kupiti na stranici proizvođača

 

Iskustva autentičnih korisnika:

phenq
fentermin
 

 

Zaključak:

PhenQ je moćan i zdrav proizvod za mršavljenje koji je u potpunosti izrađen od prirodnih sastojaka. Tržište ga je jako dobro prihvatilo. Oni koji su ga koristili zadovoljni su rezultatima. Mnogi korisnici ga hvale da djeluje upravo onako kako proizvođač obećava. A obećava smanjivanje masnih naslaga tako što pretvara masti u energiju, potiskivanje apetita i ubrzavanje metabolizma. Dakle, što vam zapravo treba više? Osim toga pokriven je i jamstvenim rokom od 67 dana u kojem, ukoliko niste u potpunosti zadovoljni, možete vratiti proizvod i dobiti vaš novac nazad.

Nakon detaljne analize naša jedina zamjerka ovom proizvodu je njegova cijena koja nemalo odskače od sličnih preparata. Međutim, ukoliko naručite količinu za 5 mjeseci (5 bočica) platit ćete samo 3, dok 2 bočice dobivate gratis. Moramo pohvaliti i brzu dostavu, tako da vašu narudžbu dobivate u roku 3-7 dana. Naš savjet je da kako bi ste ostvarili jamstvo izbjegnete posrednike i proizvod naručite na službenoj stranici proizvođača.