Autor: mag.nutr. Mirko Kuzman, redovni član Hrvatskoga društva nutricionista i dijetetičara

CAPSIPLEX™ - tablete za mršavljenje / topitelj masti

capsiplex
Moć mršavljenja 90/100
Brzina rezultata 95/100
Potiskivač apetita 85/100
Održivost gubitka kilograma 85/100
Sigurnost 85/100
Vrijednost za uložen novac 85/100
Jamstvo 67 dana jamstva
Plan dijete Detaljan plan dijete
Nuspojave Manje, kao nesanica, vrtoglavica
Cijena: 34,95 EUR za 1 mjesec / 23,30 po bočici za 3 mjeseca / 17,50 EUR po bočici za 6 mjeseci.
 

Capsiplex je jedan od najpopularnijih sagorjevača masti na tržištu uopće, kako na internetu tako i u ljekarnama. Na našoj top listi najboljih tableta za mršavljenje zasluženo zauzima visoko treće mjesto zbog svoje efikasnosti ali i popularnosti među korisnicima. Posebno među onima koji žele izgubiti na brzinu nekoliko kilograma, a skloni su tjelovježbi.

Ovdje smo pokušali istražiti kako radi Capsiplex i jesu li ove tablete za mršavljenje koje proizvodi Advanced Health Limited stvarno toliko efikasne ili su samo jako popularne budući ih reklamiraju britanske celebrity zvijezde kao što su: Kelly Osbourne, Nicola McClean, Roxanne Pallett, a šuška se da ih trošile i Angelina Jolie, Britney Spears …


capsiplex kupiti

Kako radi Capsiplex? Koji su sastojci u njemu?

Capsiplex tablete za mršavljenje rade kao topitelj masti i ubrzivač metabolizma. Capsiplex spaljuje (topi) masti pomoću svojeg najvažnijeg sastojka – kapsikuma (Capsicum). Capsicum je sastojak koji dolazi iz čilija (crvenih ljutih papričica) i dugo je poznat kao uspješno sredsvo koje bitno spaljivanje masti. Međutim njegova upotreba u praksi dugo nije bila moguća zbog njegove izrazite ljutine, a za uspješno mršavljenje trebalo bi pojesti na kile ćilija. Taj problem uspjeli su riješiti ljudi iz Advanced Health Limited posebnim patentiranim rješenjem same kapsule tako da se aktivna tvar aktivira tek nakon što izađe iz želuca u područje gdje kapsikum nema nadražujuće djelovanje.

Osim kapsikuma Capsiplex još sadržava pomoćne tvari koje su također dobro poznati visokovrijedni sastojci. To su niacin(pomaže u regulaciji kolesterola), kofein (povećava razinu energije, budnost i koncentraciju) i piperin (pomaže tijelu da apsorbira što više hranjivih tvari).najbolje tablete za mršavljenje

Klinička ispitivanja

Efikasnost Capsiplexa je inače potkrijepljena kliničkim ispitivanjima. Ispitivanje je vršeno na dvije grupe dobrovoljaca od kojih je jedna uzimala Capsiplex, a druga placebo. Pa je tako dokazano da kod grupe koja je uzimala Capsiplex organizam izgubi (izgori) i 12 puta više kalorija u odnosu na grupu koja je uzimala placebo.Ključni rezultati istraživanja
• dodatnih 278 dodatnih kalorija svakog dana,
• trostruko više kalorija prije vježbanja,
• 3% više kalorija tijekom vježbanja i
• 12 puta više kalorija za vrijeme vježbanja kraćeg od sat vremena u odnosu na one koji su uzimali placebo.


 

Imaju li Capsiplex tablete nuspojave?

Za Capsiplex se može bez sumnje reći kako su jedne od najpopularnijih tableta za mršavljenje na svijetu, i to, unatoč tomu što su neki korisnici prijavili neugodne nuspojave kao što je žgaravica, lupanje srca, nesanica ivrtoglavica. Primijetili smo da se ovakve nuspojave pojavljuju u oko 10% korisnika što je ipak zanemarivo s obzirom na prednosti koje nam ove tablete pružaju.Doziranje - Koliko tableta uzeti i kada?

Capsiplex je veoma jednostavan za uzimanje. Samo jedna tableta na dan. Za najbolje rezultate uzimat ćemo ga 30-60 minuta prije vježbanja, jednu kapsulu uz čašu vode. Ukoliko ne vježbamo ili taj dan imamo odmor uzimamo jednu kapsulu prije doručka.Gdje kupiti Capsiplex? Da li je moguće ostvariti popust?

Capsiplex je moguće kupiti u većini ljekarni i trgovina zdravom hranom, ali i iz bilo kojeg mjesta na svijetu putem Internet naručivanja. Postoji mnogo mjesta na internetu koje prodaju Proactol kao što je Amazon, Ebay itd, međutim najpovoljniji način je naručivanje direktno od proizvođača jer jedino na taj način možete ostvariti popust na više pakiranja i iskoristiti promotivne kodove za dodatni popust. Trenutno se nudi samo promotivni kod CAPS5 za popust od 5%.


Cijene

Cijene su u funtama. Na stranici proizvođača možete ih promijeniti u Eure.

1 BOČICA (za 1 mjesec) 34,95 EUR
3 BOČICE (2+1 GRATIS) 69,90 EUR    (23,30 EUR mjesečno)
6 BOČICA (3+3 GRATIS) 104,85 EUR   (17,50 EUR mjesečno)

 

Ukoliko to želite, Capsiplex možete kupiti na stranici proizvođača

 

Zaključak

Capsiplex je već dugo jedan od vodećih svjetskih sagorjevača masti, dolazi s obiljem dokumentacije o uspješnim kliničkim ispitivanjima, povratne informacije korisnika su u velikoj većini pozitivne, a nuspojave nisu toliko izražene, tako da vam ga možemo preporučiti, pogotovo ako želite smršaviti brzo, skloni ste vježbanju i niste baš jako, jako gojazni.