CitriTherm™ with Sinetrol® - sagorijevanje masnoća na prirodnoj bazi

capsiplex
Moć mršavljenja 90/100
Brzina rezultata 92/100
Potiskivač apetita 90/100
Održivost gubitka kilograma 85/100
Sigurnost 85/100
Vrijednost za uložen novac 90/100
Jamstvo 67 dana jamstva
Plan dijete Detaljan plan dijete na web stranicama proizvoda.
Nuspojave Manje, kao npr.nesanica
Cijena: 340kn za 1 mjesec / 505 za 2 mjeseca / 674 kn za 3 mjeseca
 

CitriTherm™ with Sinetrol® je najnoviji proizvod britanske kompanije Evolution Slimming specijalizirane za proizvodnju prirodnih pripravaka za mršavljenje i dodataka prehrani. Budući se radi o kompaniji koja je na stranici uk.trustpilot.com (web stranica specijalizirana za povratne informacije kupaca u UK) dobila ocjenu 8,9 od mogućih 10 ne možemo sumnjati da se ne radi o još jednom vrhunskom proizvodu za mršavljenje.

Kako i njegovo ime sugerira, radi se o još jednom proizvodu koji radi na principu termogeneze, odnosno spaljivanja masnoća. Međutim ono po čemu se CitriTherm razlikuje od sličnih dijetnih proizvoda koji sadržavaju već poznate iste djelotvorne sastojke jest dodatak jednog novog sastojka - Sinetrola. Sinetrol je novi patentirani dodatak za mršavljenje (vlasnik patenta je od Francuska tvrtka NB Consulting), kemijski spoj dobiven kao ekstrakt iz mediteranskog voća iz reda citrusa, što uključujuće grejpfrut, naranču i crvenu naranču.Na kojem principu radi CitriTherm™ with Sinetrol®?

Kako djeluje bilo koja tableta ili lijek? Jednom kad kroz proces probave dođu u krvotok aktivne supstance dolaze do svakog kutka našeg tijela. Slično je i sa CitriTherm-om koji ubrzava metabolizam tako što njegov glavni sastojak Sinetrol podržava termogenezu (sagorijevanje) masnoća u svim dijelovima tijela, a prije svega tamo gdje je najviše ima - na trbuhu i bedrima, i to na najbrži mogući način.Znanstveno objašnjenje

Glavna osobina Sinetrola je što on ciljano djeluje upravo na tjelesne masnoće tako što stimulira lipolizu (proces topljenja i uklanjanja neželjenih masnih naslaga) snažnom inhibicijom fosfodiesteraze 4 (PDE-4). Taj proces dovodi do sloma triglicerida koje su pohranjene u masnim stanicama, što onda pomaže oslobađanje masnih kiselina (FFAs) i glicerola. U takvim uvjetima CitriTherm sa Sinetrolom snažno razbija i spaljuje postojeće, ali i sprečava formiranje novih masnih stanica. Drugim riječima dolazi do ubrzanja metabolizma, odnosno prirodnog povećanja potrošnje energije, što omogućava sagorijevanje masti u tijelu, umjesto da se iste talože. Rezultat svega je da se u ovim uvjetima vaš organizam kako bi zadovoljio potrebe za energijom okreće već postojećim naslagama masti - onima koje prekrivaju vaše teško stečene mišiće. Dodatna pogodnost cijelog procesa je i što ćete osjetiti kako ukupna razina vaše životne energije osjetno raste.Koji su glavni sastojci?

Svaka kapsula sadržava:

Sinetrol® XPur (Red orange (Citrus sinensis L.), Sweet orange (Citrus sinensis L.), Grapefruit (Citrus paradisi/ Citrus grandis L. Osbeck), Guarana (Paullinia cupana), Maltodextrin (Zea Mays L.), Capsule Shell (HPMC), Green Tea Extract (40% Catechins / 60% Polyphenols / 8% Caffeine), Bulking Agent (Microcrystalline Cellulose), Zinc Oxide, Anti Caking Agent (Magnesium Stearate, Vegetable Source), Chromium Chloride Hexahydrate.Nuspojave i mjere opreza

Budući su ovo prilično nove tablete na tržištu za sada nemamo dovoljno informacija o mogućim negativnim nuspojavama. Naime povratne informacije kupaca su za sada usredotočene samo na djelotvornost ovih kapsula koja je, usput rečeno, nadmašila očekivanja. Međutim, neosporna činjenica je da CitriTherm sadrži kofein. Zbog toga bi, iako proizvođač tvrdi da ove tablete za mršavljenje nemaju poznatih negativnih nuspojava, osobe osjetljive na kofein mogle imate simptome uobičajene za to sredstvo, kao što su: nesanica, nemir, razdražljivost i sl.Kako uzimati CitriTherm?

Doziranje CitriTherma je vrlo jednostavno. Uzimamo po 1 kapsulu sa čašom vode dva puta na dan, uz doručak i ručak.Kako kupiti CitriTherm i je li mogući dobiti popust na količinu?

CitriTherm with Sinetrol® je proizvod renomirane britanske tvrke Evolution Slimming koja je ima svoj službeni web-shop koji zadovoljava sve najviše sigurnosne EU standarde za internetsko plaćanje. Pa ćete tako uočiti oznake 'MasterCard SecureCode' i 'Verified by Visa'. Na službenoj stranici proizvođača možete jednostavno i potpuno sigurno naručiti i platiti bilo kojom poznatom kreditnom ili debitnom karticom, ili pak preko PayPal servisa. Kao i u svakom web shopu i ovdje kupnjom više bočica možete ostvariti značajan popust, pa ćete tako ako odaberete paket od tri bočice dobiti za cijenu dvije.Cijene

.

1 BOČICA (za 1 mjesec) 340 kuna
2 BOČICE (za 2 mjeseca) 505 kuna    (252 kune mjesečno)
3 BOČICA (za 3 mjeseca) 674 kuna    (225 kuna mjesečno)

 

Ukoliko to želite, CitriTherm™ with Sinetrol® možete kupiti na stranici proizvođača

 

Zaključak

CitriTherm with Sinetrol® su možda nove tablete za mršavljenje na tržištu, ali u relativno kratko vrijeme povratne informacije kupaca su više nego pozitivne, te tvrtka Evolution Slimming može biti sigurna da su izbacili još jedan kvalitetan proizvod na tržište. Doduše, proizvod je privukao veliku pažnju na tržištu Velike Britanije zbog nove patentirane komponente Sinetrol koja je trenutno medijski veoma eksponirana. Međutim, rezultati i prvi utisci korisnika nagovješćuju još jedan veliki uspjeh navedene kompanije.

Na kraju, autor ovog teksta bi dodao da bi se uz uzimanje ovih tableta svakako bilo preporučljivo baviti nekom fizičkom aktivnošću, a najbolje redovnim jutarnjim vježbanjem kako bi iz ovog sredstva izvukli maksimum. Budući ove tablete ubrzavaju metabolizam trebali biste dobiti dodatnu energiju i vježbanje vam ne bi trebalo teško pasti. Jer zapamtite bez vježbanja i stimuliranja mišića uz bilo koje tablete nema ni značajnog gubitka masti, posebno ne na onim strateškim mjestima. Dakle, svakako preporučujem navedene tablete, ali uz uzimanje najmanje 60-90 dana ukoliko se zaista želite riješiti masnih naslaga, a ne samo na brzinu izgubiti kilograme gubeći vodu iz tijela kao što je slučaj kod nekih drugih tableta.