Autor: mag.nutr. Mirko Kuzman, redovni član Hrvatskoga društva nutricionista i dijetetičara

PROACTOL™ - tablete za mršavljenje / vezač masti

phen375
Moć mršavljenja 95/100
Brzina rezultata 90/100
Potiskivač apetita 85/100
Održivost gubitka kilograma 88/100
Sigurnost 95/100
Vrijednost za uložen novac 92/100
Jamstvo 67 dana jamstva
Plan dijete Nema plan dijete
Nuspojave Nema štetnih nuspojava
Cijena: 44,95 EUR za 1 bočicu / 22,95 EUR po bočici s popustom na 3 bočice i više.
 

Proactol XS slovi kao jedna od najpopularnijih tableta za mršavljenje koja se danas može pronaći na tržištu. Od kad se pojavio 2006.g. zahvaljujući prije svega pozitivnim iskustvima korisnika vrlo je brzo osvojio kako Zapadnu Europu, tako i Sjevernu Ameriku. U Velikoj Britaniji je čak svrstan u kategoriju medicinskih sprava za mršavljenje. Zbog svega toga, kao i onoga što ćete pročitati u našoj recenziji, Proactol zauzima visoko drugo mjesto na našoj ljestvici najboljih tableta za mršavljenje dobavljivih preko interneta.

Kad bismo išli svrstavati Proactol u određenu kategoriju tableta za mršavljenje rekli bismo da djeluje prije svega kao vezač masti, međutim i njegova druga svojstva kao što je ubrzavanje metabolizma i potiskivanje želje za hranom također nisu za podcjenjivanje.Kako rade Proactol tablete za mršavljenje?

Kao što smo spomenuli Proactol djeluje tako što masnoće koje jedete vezuje na vlakna koja sadrže Proactol tablete. To sprečava masnoće da budu probavljene i na taj način iskorištene od našeg organizma. Umjesto toga one budu izbačene kroz probavni trakt zajedno sa vlaknima na koja su vezana. Osim što na taj način vaš organizam pohrani manje masnoća istovremeno je i 'prisiljen' trošiti već pohranjene masnoće za potrebnu energiju. Kao dodatak na sve ovo, budući uz Proactol sistem rada vaše tijelo treba više vremena za probavljanje i izlučivanje hrane, dulje vas drži osjećaj sitosti i punoće stomaka koja pak utječe na smanjeni apetit i unos hrane.
proactol sastojci

Koji su ključni sastojci?

Ključni sastojak u Proactol tabletama koji je vezan uz učinkovito mršavljenje je ekstrakt kaktusa Opuntia ficus indica. U kliničkim studijama dokazano je da aktivni sastojak ovog kaktusa može smanjiti apsorpciju masti u iz jela bogatih mastima, te na taj način biti velika pomoć gojaznim i pretilim ljudima u njihovim naporima da smršave.

Proactol tablete – Imaju li i kakve su nuspojave?

Zbog načina na koji djeluju ove tablete za mršavljenje, vezivanja masnoća na sebe da bi se na taj način izlučile iz tijela, moguće su nuspojave koje su zapravo više neugodne nego štetne. Te nuspojave uključuju zatvor, rijetke stolice ili osjećaj nadutosti, a ponekad (iako rijetko) masne fleke na donjem rublju. Ove nuspojave su veoma individualne, najčešće prolazne, te se ne pojavljuju kod svakog korisnika, ali zbog načina na koji djeluju ove tablete moguće je da ćete ih iskusiti. Međutim, moramo naglasiti da gotovo sve (ili baš sve) tablete za mršavljenje imaju neku vrstu nuspojava i Proactol svakako spada među najsigurnije tablete koje se vrlo dobro podnose.Doziranje - Koliko tableta uzeti i kada?

Ove se tablete za mršavljenje uzimaju neposredno nakon jela kako bi vezale na sebe što više masnoća koje smo pojeli. Koliko tableta uzeti ovisi najviše o vašem cilju, to jest da li želite izgubiti kilograme ili samo održavati postojeću težinu. Najbolje je uzeti 2-3 tablete nakon svakog obilnijeg jela ili 3-4 nakon jako masnog jela.

Najčešće doziranje je nakon doručka ništa, te nakon ručka i večere po dvije tablete. Iako ne postoji striktni naputak koliko tableta uzimati ne bismo trebali prekoračiti 8 tableta dnevno.Gdje kupiti Proactol? Da li je moguće ostvariti popust?

Proactol je moguće kupiti iz bilo kojeg mjesta na svijetu putem Internet naručivanja. Postoji mnogo mjesta na internetu koje prodaju Proactol kao što je Amazon, Ebay itd, međutim najpovoljniji način je naručivanje direktno od proizvođača jer jedino na taj način možete ostvariti popust na više pakiranja.

Proactol također nudi promotivne kodove kojima možete ostvariti dodatni popust.
Važeći PROMOTIVNI KOD za dodatni popust od 10% je "EMPTYCART"Cijene

Cijene su u funtama. Na stranici proizvođača možete ih promijeniti u Eure.

1 BOČICA (za 1 mjesec) 44,95 EUR
3 BOČICE (2+1 GRATIS) 89,90 EUR    (29,95 EUR mjesečno)
6 BOČICA (3+3 GRATIS) 134,85 EUR    (22,50 EUR mjesečno)

 

Ukoliko to želite, Proactol XS možete kupiti na stranici proizvođača

 

Zaključak

Ukoliko ste odlučili smršaviti uz pomoć tableta za mršavljenje, Proactol je svakako odličan izbor. Potpuno prirodan pripravak potkrijepljen kliničkim ispitivanjima, dobro prihvaćen od korisnika, s odličnim rezultatima čak i na duge staze, sa jamstvom od 67 dana, Proactol je tableta za mršavljenje kojoj se može vjerovati i u koju vrijedi uložiti novac, a pogotovo od kada ga je preuzela moćna engleska farmaceutska kompanija Bauer Proactol je postao još efikasniji, iako na žalost i osjetno skuplji nego prije..