UNIQUE HOODIA™ - tablete za suzbijanje/potiskivanje apetita

garcinia cambogia
Moć mršavljenja 80/100
Brzina rezultata 80/100
Potiskivač apetita 98/100
Održivost gubitka kilograma 90/100
Sigurnost 85/100
Vrijednost za uložen novac 85/100
Jamstvo 60 dana jamstva
Plan dijete Nema plan dijete.
Nuspojave Neke su prijavljene (kao želučani problemi), ali ne veće
Cijena: 39.99 EUR za po bočici za 1 mjesec / 27,00 za 3 mjeseca / 20.00 za 6 mjeseci
 

Danas u svijetu postoji široka lepeza tableta za mršavljenje baziranih na biljci hoodia gordoni dostupnih u različitom rasponu cijena i kvalitete. Tolika zastupljenost hoodie na tržištu govori dovoljno o kakvom se moćnom potiskivaču gladi zapravo radi. Unique Hoodia je proizvod koji se ističe u tom obilju ponude, o čemu dovoljno govori činjenica da su 2011. bile najbolje prodavani biljni proizvod za suzbijanje apetita u Velikoj Britaniji.

Unique Hoodia je biljni proizvod baziran na ekstraktu biljke hoodia gordonii kompanije istog imena koji vam može pomoći da uspostavite kontrolu nad režimom vaše ishrane tj. smanjenje apetita. Mnogi korisnici Unique Hoodie prijavili su da su postigli odlične rezultate bitno smanjivši količinu pojedene hrane, međutim Unique Hoodia nije čudotvorna tableta za mršavljenje uz koju ćete preko noći postati top model. Ali zato možete ponovo steći zdrave prehrambene navike, izbaciti međuobroke i grickalice uz TV, a to je ipak najvažnije.

Osnovne prednosti i nedostatci proizvoda

Efikasno suzbija želju za hranom
Sadržava više aktivne tvari (P57) od konkurencije
Može pomoći u stvaranju zdravih prehrambenih navika na duže staze
Skuplja od konkurentskih hoodia prozvoda
Moguće neugodne nuspojave (bol u stomaku, vrtoglavica, glavobolja)
prirodno mršavljenje

Porijeklo

Priča o bumu koje su napravile tablete za suzbijanje gladi napravljene od biljke hoodia gordoni počinje u južnoafričkoj pustinji Kalahari ranih 60-ih godina. Tada su naime naučnici i istraživači boraveći u tom dijelu svijeta uočili da lokalni domoroci žvaču kaktusoliku biljku koja im pomaže da zaborave na glad. Lokalno stanovništvo nije naravno imalo modno-estetske razloge za gladovanje, već su razlozi bili mnogo praktičniji. Naime, tamošnji lovci koji su lovili životinje strelicama natopljenim otrovom nisu mogli ubiti svoj plijen trenutno već su bili prisiljeni ponekad i danima pratiti ranjenu životinju dok je otrov ne svlada. Pri tom praćenju ranjenih životinja i trčeći za njima žvakali bi dijelove biljke hoodia gordonii kako ne bi osjećali glad dok su u lovačkom pohodu.

hoodia cijeneOva priča zaintrigirala je mnoge znanstvenike iz zapadnih farmaceutskih kompanija tako da je nakon višegodišnjeg truda britanska tvrtka Phytopharm konačno uspjela izolirati aktivni sastojak biljke i nazvala ga P57. Svoja istraživanja prodala je 1997. farmaceutskom divu Pfizeru i priča o hoodia gordonii proizvodima može početi.
Kako rade ove tablete za mršavljenje?

Unique Hoodia radi kao i svi drugi hoodia gordonii proizvodi. Dakle tablete hoodie spadaju među najjače prirodne tablete za suzbijanje apetita, i to na način da gore spomenuti aktivni spoj P57 ima svojstvo da uvjeri receptore u našem mozgu da nam je stomak pun (slično kao glukoza, samo još 10000 puta jače).potiskivanje apetita

Sastojci?

Glavni i gotovo jedini sastojak Unique Hoodie je čisti ekstrakt od friške biljke hoodia gordoni kontroliranog podrijetla od registriranih farmera iz Južne Afrike. Tabletama je zbog bolje apsorpcije u organizmu dodan i Bioperin.

Dakle, Unique Hoodia sadrži ukupno 495mg južnoafričke čiste Hoodia Gordonii u svakoj kapsuli, što iznosi masivnih 1485mg dnevno.Unique Hoodia tablete – Imaju li nuspojave?

Iako su ovo, zapravo, veoma efikasne tablete za suzbijanje gladi i omogućuju nam prirodno i zdravo mršavljenje ne možemo a da ne spomenemo i onu negativnu stranu, koja i nije toliko negativna koliko zapravo može biti neugodna. Naime, neki korisnici hoodie prijavili su neugodne nuspojave kao što su problemi s crijevima, bol u želucu, glavobolje i vrtoglavicu. Napominjemo da su, koliko smo mogli vidjeti, ovi problemi individualni, prolazni i nemaju štetnih posljedica po organizam.kontrola apetitaDoziranje - Koliko tableta uzeti i kada?


Unique Hoodia se uzima 3X na dan, po jedna kapsula 30 minuta
prije obroka.
Gdje kupiti Unique Hoodiu? Da li je moguće ostvariti popust?

Unique Hoodiu, osim preko interneta, možete kupiti u ljekarnama i prodavaonicama zdrave hrane u Velikoj Britaniji i još nekim zemljama. Međutim, samo ako je kupite online na stranici proizvođača možete ostvariti zaista značajne popuste na količinu.


Cijene

Cijene su u USD. Na stranici proizvođača možete ih promijeniti u Eure da vam ih dostave iz EU skladišta

1 BOČICA (za 1 mjesec) 39.99 EUR
2 BOČICE + 1 GRATIS (za 3 mjeseca) 79.99 EUR    (26,60 EUR mjesečno)
3 BOČICE + 3 GRATIS (za 6 mjeseci) 119.99 EUR    (19,99 EUR mjesečno)

 

Unique Hoodiu možete kupiti na stranici proizvođača

 

Zaključak:

Unique Hoodia je najbolje prodavani hoodia prozvod u Europi i u samom je vrhu na svjetskom nivou. Bez sumnje je najjači prirodni potiskivač apetita i tko ima probleme sa grickalicama, međuobrocima, prevelikim obrocima svakako je odlično rješenje.

Unique Hoodia nije najjeftinija hoodia na tržištu, dapače surfajući po internetu sigurno ćete pronaći jeftinije proizvode. Ali ako ne želite riskirati da dobijete proizvod niske koncentracije aktivnog sastojka ili tablete od ustajale hoodie tada ćete radije izdvojiti nekoliko dolara više za dokazani proizvod jer Unique Hoodia ima sve potrebne certifikate o porijeklu (Botswana, Namibia i Angola).

Zbog toga, unatoč relativno visokoj cijeni i neugodnim nuspojavama spada u sam vrh po potražnji u svijetu tableta za mršavljenje. Naš krajnji zaključak je: ako ste se odlučili za hoodiu neka to bude Unique Hoodia