PHEN375 - tablete za mršavljenje / topitelj masti i šećera / ubrzivač metabolizma

phen375
Moć mršavljenja 98/100
Brzina rezultata 98/100
Potiskivač apetita 98/100
Održivost gubitka kilograma 85/100
Sigurnost 78/100
Vrijednost za uložen novac 92/100
Jamstvo 180 dana jamstva
Plan dijete Detaljan plan dijete online za muškarce, žene ili vegeterijance
Nuspojave Kod dijela korisnika uočeni su poremećaji sna, lupanje srca, proljev
Cijena: 53.42 EUR za 1 bočicu (ili 30.45 EUR s popustom na više bočica)
 

Za razliku od gotovo svih ostalih tableta za mršavljenje predstavljenih na ovim stranicama Phen375 nisu isključivo biljnog porijekla, već su gotovo potpuno sintetske tablete proizvedene u laboratorijima američke tvrtke RDK Global Pharmaceuticals. Razlog zašto smo ih uvrstili na ovu listu iako se ne radi o tabletama iz Europske unije je velika kontroverznost vezana uz njih, ali i neupitna djelotvornost ovih tableta. Međutim neosporno je da je ovaj proizvod odobren od američke agencije za hranu i lijekove (Food and Drug Administration - "FDA") čime se mnogi biljni i "neškodljivi" preparati ne mogu pohvaliti.

O čemu se, naime, radi? Opće je poznato, a to niti sama kompanija ne taji, da su ove tablete proizvedene na bazi svojeg ozloglašenog prethodnika fentermina pa ga tako i reklamiraju kao sigurnu verziju fentermina. Da se podsjetimo što je to fentermin… Fentermin je smatran kao izuzetno moćno sredstvo za mršavljenje koje nam daje ogromnu količinu energije, ubrzava metabolizam, izgara masti i šećere te nam u rekordno kratkom vremenu osigurava vitku liniju bez grama masnoća. Naravno, ovo prelijepo zvuči da bi bilo istinito. Zapravo i jest istinito, ali uz fentermin su vezane i mnogobrojne nuspojave što ga je uskoro svrstalo na listu zabranjenih droga zajedno sa amfetaminom. Pa tako konzumenti fentermina osim što skinu višak kilograma mogu jako brzo očekivati tegobe kao što su proljevi, zatvori stolice, vrtoglavice, mučnine, naglašenu hiperaktivnost, poteškoće u disanju, osip, ali i impotenciju kod muškaraca. Treba naglasiti da je unatoč svim ovim nuspojavama (koje variraju od osobe do osobe) fentermin izuzetno tražen u cijelom svijetu, ali se baš zbog tih nuspojava propisuje isključivo na recept samo najpretilijim pacijentima u SAD-u čiji je život ugrožen zbog pretilosti.

Možda bi bilo nefer prema drugim proizvođačima ne spomenuti da su, iako je Phen375 prvi preparat koji "imitira" zabranjeni fentermin, u međuvremenu i drugi proizvođači poradili na svojim formulama koje rade na istom principu. Konkurencija je učinila svoje pa su tako neki i nadmašili spomenuti proizvod kako po učinkovitosti tako i po izostanku neželjenih nuspojava. Jedan od takvih je i PhenQ, proizvod britanske kompanije Bauer Nutrition Group, a koji smo detaljno obradili na našim stranicama. Preporuka autora je da se ipak odlučite za PhenQ, koji osim što se pokazao odličnim, za njega nećete morati platiti carinu i PDV pošto se proizvodi u EU za razliku od Phen375 koji se proizvodi u SAD-u pa je za očekivati dodatne troškove u vidu carine i PDV-a.

Što je zapravo Phen375?

Phen375 je zapravo sigurna verzija fentermina, sintetsko-biljna mješavina, zakonski odobrena u svim državama svijeta sa FDA certifikatom (Food and Drug Administration) , a danas slovi kao vjerojatno najprodavanija američka tableta za mršavljenje u svijetu. Proizvođač tvrdi da tableta posjeduje sve dobre strane zabranjenog fentermina, ali uz izostanak škodljivih nuspojava. Istražujući malo po internetu, dakle po potpuno neovisnim forumima, mogli smo se i sami uvjeriti da su pojedinci stvarno izgubili u usporedbi s drugim tabletama za mršavljenje nevjerojatnu količinu kilograma, a pouzdano znamo od vlasnika jedne web stranice koja reklamira Phen375 i Capsiplex u Hrvatskoj da je to proizvod koji korisnici naručuju – opetovano, što već samo po sebi dovoljno govori o efikasnosti ovih tableta.

Kako ove tablete za mršavljenje djeluju na naš organizam?

  • Djelovanje Phena375 započinje potiskivanjem osjećaja gladi u korisnika što dovodi do izbjegavanja unosa neželjenih međuobroka, grickalica i junk fooda uopće, osiguravajući na taj način dobru podlogu za daljnje djelovanje
  • Sagorijeva masnoće i kalorije stvarajući tako prostor da ipak možete uživati u vašoj omiljenoj hrani (naravno u normalnim količinama)
  • Podiže razinu vaše energije poboljšavajući (ubrzavajući) istovremeno vaš metabolizam, a ukoliko vježbate bit će vam mnogo lakše podnijeti naporne vježbe.
  • Sprečava gubitak mišićne mase ciljajući samo masne naslage na tijelu

Koji su glavni sastojci Phen375 tableta?

Kako smo već naglasili Phen375 su gotovo potpuno sintetske tablete za mršavljenje izvedene od najučinkovitijih spojeva koji potiču mršavljenje svaki u svom području: sagorijevanje masti, kontrola apetita, ubrzanje metabolizma, kao i punjenja tijela dodatnom energijom.


Glavni sastojak ovih tableta je dimethylpentylamine. On ima ključnu ulogu u ubrzanju metabolizma i podizanja razine energije što omogućava topljenje masti.
Dok dimethylphenyletylamine izgara masti dotle drugi važni sastojak Trimethylxanthineodržava kontrolu korisnikove želje za hranom potiskujući osjećaj gladi.
Phen375 također sadržava L-karnitin, aminokiselinu koja masne rezerve u tijelu pretvara u energiju što pridonosi općoj boljoj fizičkoj izdržljivosti, važno osobito ukoliko se bavite težom tjelovježbom.
Kapsaicin je također bitan sastojak tableta Phen375 dobiven iz čilija i ljutih paprika. Slično kao u Capsiplex tabletama povećava unutarnju temperaturu tijela potrebnu za uspješno izgaranje masti. Osim toga je i uspješan potiskivač apetita.
Dehydroepiandrosterone je još jedan važan sastojak koji osim što potiče mršavljenje, podržava rast mišićnog tkiva u cijelom tijelu.

Imaju li Phen375 tablete štetne nuspojave?

Za Phen375 se bez sumnje može reći kako su jedne od najprodavanijih i najefikasnijih tableta za mršavljenje na svijetu. Međutim neki korisnici su prijavili neugodne nuspojave kao što je proljev, lupanje srca, nesanica i vrtoglavica. Svakako treba naglasiti da su opisane nuspojave prilično individualne jer većina korisnika prođe bez njih ili se pojave u zanemarivom obliku. Jeste li ih spremni koristiti unatoč mogućim neugodnim nuspojavama prepuštamo vama, ali ukoliko patite od nekih težih zdravstvenih tegoba bilo bi dobro u najmanju ruku prije se posavjetovati sa svojim liječnikom.

Doziranje - Koliko tableta uzeti i kada?

Phen375 se uzimaju jedna tableta ujutro oko 20 minuta prije prvog obroka i jedna poslijepodne također 20 minuta prije obroka i to uz najmanje jednu punu čašu vode.

Gdje kupiti Phen375? Da li je moguće ostvariti popust?

Phen375 nije moguće kupiti u ljekarnama i trgovina zdravom hranom u Europi, ali ga možete naručiti preko službene stranice iz bilo kojeg dijela svijeta. Doduše, postoje i druga mjesta na internetu na kojima je moguće naručiti ove tablete kao što je Amazon, Ebay itd, međutim najpovoljniji način je naručivanje direktno od proizvođača jer je to jedini način na koji možete ostvariti popust na više pakiranja (2+1 gratis i 4+2 gratis), a potpuno ste sigurni da naručujete originalan proizvod. Što se tiče loših strana, za ove tablete za mršavljenje morat ćete platiti carinu i PDV budući se šalju iz SAD-a. Stoga autor preporučuje jednako efikasni, ako ne i bolji, PhenQ koji se proizvodi u Velikoj Britaniji tako da nemate dodatnih troškova u vidu carine i PDV-a, a dostupna je i opcija besplatne dostave za više pakiranja.

Cijene

Cijene su u USD. Na stranici proizvođača možete ih promijeniti u Eure da vam se dostave iz EU skladišta

1 BOČICA 53.42 EUR
3 BOČICE (2+1 GRATIS) 106.84 EUR    (35,60 EUR mjesečno)
5 BOČICA (4+1 GRATIS) 152.25 EUR    (30,50 EUR mjesečno)

 

Ukoliko to želite, Phen375 možete kupiti na stranici proizvođača

 

Zaključak:

Phen375 je jedan od vodećih svjetskih multi djelujućih tableta za mršavljenje koje efikasno sagorijevaju kalorije, ubrzavaju metabolizam i susprežu osjećaj gladi. Prema mnogim izvorima ovo su i najprodavanije tablete ovakvog tipa unatoč neugodnim nuspojavama koje su pojedini korisnici prijavili. Da nema tih nuspojava i činjenice da se dostavlja iz SAD-a (što znači da ćete na ovaj proizvod morati platiti carinu i PDV) ovo bi po svojoj efikasnosti zasigurno bio na samom vrhu proizvoda za mršavljenje.