Hiprolean X-S High Strength i Hiprolean X-S Caffeine Free

mršavljenje
Moć mršavljenja 95/100
Brzina rezultata 98/100
Potiskivač apetita 95/100
Održivost gubitka kilograma 86/100
Sigurnost 86/100
Vrijednost za uložen novac 94/100
Jamstvo 60 dana jamstva
Plan dijete Detaljan plan dijete na web stranicama proizvoda.
Nuspojave Kofeinska verzija: u individualnim slučajevima nervoza, hiperaktivnost
Bezkofeinska verzija: nema bitnih nuspojava
Cijena: 340,00 kn za 1 bočicu / 255,00 kn po bočici s popustom na 3 bočice.
 

Hiprolean X-S je tableta za mršavljenje novije generacije koja svoje djelovanje zasniva na veoma moćnoj termogenezi koja je ključna za skidanje masnog tkiva, osobito kod osoba nakon 40-e godine života, kao i svojstvu potiskivanja apetita koje osjećamo već 30 minuta nakon unošenja u organizam. X-S u nazivu je oznaka za "extra strength" što vjerujem ne treba dodatno pojašnjavati. Uglavnom kako i sam proizvođač ovih tableta (tvrtka Evolution Slimming, Sarre Business Centre, Canterbury Road, Sarre, Kent, CT7 0JZ, UK) tvrdi radi se o zaista prvoklasnom pojačivaču energije i potiskivaču apetita koji po brzini i efikasnosti djelovanja spada u sam vrh svjetske ponude proizvoda ovog tipa.
Budući postoje osobe kojima smeta kofein koji kod nekih ljudi može izazvati nesanicu, napetost ili nervozu, proizvođač Evolution Slimming izbacio je na tržište i verziju ovih tableta bez kofeina - Hiprolean X-S Caffeine Free. Verzija bez kofeina je također pogodna i za vegetarijance budući na sadrži želatinoznu ovojnicu kao većina sličnih kaspula.

Svakako treba naglasiti visoku reputaciju tvrtke Evolution Slimming, specijalizirane za proizvodnju prirodnih pripravaka za mršavljenje i dodataka prehrani, koja je na stranici uk.trustpilot.com (web stranica specijalizirana za povratne informacije kupaca u UK) dobila ocjenu 8,9 od mogućih 10.
Kako rade ove tablete za mršavljenje?

Hiprolean X-S je proizvod koji djeluje na više područja odgovornih za gubitak kilograma stoga ih ubrajamo u multidjelujuće tablete za mršavljenje.

 1. Kao prvo jako brzu daju tijelu dodatnu energiju omogućujući nam da se osjećamo puni energije i snage što nas motivira i daje potrebu za dodatnim kretanjem ili vježbanjem.
 2. Potiskujući osjećaj gladi pomažu nam da unosimo manje obroke tako što nam daju osjećaj sitosti i osjećaj punog stomaka već nakon 30 minuta od uzimanja.
 3. Verzija Hiproleana X-S koja sadržava kofein ima dodatne prednosti jer kofein ubrzava metabolizam masnih kiselina u tijelu, a time i brže izgaranje masti u tijelu. Kofein već godinama koriste mnogi sportaši kao pomagalo za gubitak masnoća i bolje isticanje mišića.
 4. Hiproleana X-S bez kofeina sadrži dva ključna sastojka Tirozin i Karnitin koji nadomješćuju kofein, te po svojim učincima ne zaostaje previše za kofeinskom verzijom.

Koji su ključni sastojci?

Ključni sastojci Hiprolean X-S sa i bez kofeina se donekle razlikuju pa tako donekle i način djelovanja koji ovisi o svakom pojedinom sastojku tableta. Pokušat ćemo ukratko objasniti kako pojedini sastojak i jednih i drugih tableta utječe na proces mršavljenja.Hiprolean X-S High Strength (s kofeinom)

Ovo je u svakom slučaju jača verzija pogodna za osobe kojima ne smeta kofein i osobe koje nisu vegetarijanci budući su ove tablete uvijene u želatinoznu ovojnicu (želatina je čist i bezbojan nutritivni sastojak, koji se proizvodi kuhanjem najčešće životinjskih koža ili kosti) koja je neizostavni dio svih kapsula. Idealan je za ljude koji žele mnogo energije bez pretjeranog vježbanja, a skloni su grickalicama i slatkišima između obroka. Uz Hiprolean X-S High Strength nećete osjećati glad već 30 minuta nakon uzimanja prve tablete, a termogeneza (proces koji masti pretvara u energiju) će učiniti da masne naslage nestanu brže nego što možete očekivati. • Caffeine  (Kofein) je snažan stimulant koji poboljšava mentalnu budnost, pobjeđuje umor i pomaže potaknuti metabolizam tako da malo poveća broj otkucaja srca
 • Green Tea (Zeleni čaj) je snažan i pouzdan antioksidans preporučen za mršavljenje od mnogih nutricionista
 • Siberian Ginseng (Sibirski Ginseng) je izvrstan energetski pojačivač koji ne potiče dodatnu nervozu kao neki sintetski proizvodi
 • Bladderwrack  je također poznat kao morska trava (oblik alge) koji je poznat da regulira štitnjače, inače u zadnje vrijeme je sastojak mnogih sredstava za mršavljenje
 • Raspberry ketones  je prirodni sagorjevač masnoća koji se nalazi u malinama. On doslovno "razbija" masne stanice kako bi masnoće bile još lakše "spaljene“.
 • Vitamin B6 & B12 pružaju prirodnu i produljenu energiju, dok kofein pojačava energiju trenutnoHiprolean X-S Caffeine Free (bez kofeina)

Preporučen za osobe koje ne podnose kofein jer ima stvara probleme sa snom ili im stvara dodatnu nervozu. Također je pogodan za vegetarijance i vegane jer ne sadrži želatinoznu opnu (želatina je čist i bezbojan nutritivni sastojak, koji se proizvodi kuhanjem najčešće životinjskih koža ili kosti, a koja je neizostavni dio svih kapsula).

Osim ključnih sastojaka koje sadrži i kofeinska verzija ovih tableta (Green Tea, Siberian ginseng, Bladderwrack i Vitamin B6 i B12), Hiprolean X-S Caffeine Free sadrži još dva moćna sastojka koji su uspješan nadomjestak za djelovanjene kofeina:

 • l-carnitine (Karnitin) ima najpoznatije svojstvo kao nosač masnih kiselina kroz staničnu membranu u procesu njihovog sagorijevanja (oksidacije)
 • L-Tyrosine (Tirozin) regulira rad štitnjače, hipofize i tiroidne žlijezde, te potiče oslobađanje hormona rasta i proizvodi noradrenalina, koji smanjuje osjećaj gladi


 

Hiprolean X-S – Imaju li i kakve su nuspojave?

Ove multi djelujuće tablete za mršavljenje se generalno dobro podnose, međutim ukoliko imate nekih ozbiljnijih zdravstvenih tegoba vezanih uz probleme sa srcem, jetrom, dijabetesom i sl. svakako je uputno da se posavjetujete sa svojim liječnikom kao i prije korištenja bilo kojih drugih tableta. Neugodne nuspojave su prijavile uglavnom osobe koje su koristile verziju koja sadržava kofein Hiprolean X-S High Strength koji kao što znamo, iako zna biti vrlo koristan u procesu mršavljenja, toliko može biti i teško podnošljiv za pojedine osobe. Nuspojave se uglavnom svode na probleme sa spavanjem, nervozu, hiperaktivnost i druge koje se dovode u vezu s kofeinom. Ukoliko se prepoznajete u ovom opisu tada svakako preporučujemo bezkofeinsku verziju, a koja je pogodna i za vegetarijance Hiprolean X-S Caffeine Free.Doziranje - Koliko tableta uzeti i kada?

Obje verzije ovih tableta se uzimaju po 2 dnevno, i to jedna prije doručka i jedna prije ručka 10-30 minuta uz čašu vode.Gdje kupiti Hiprolean X-S? Da li je moguće ostvariti popust?

U Hrvatskoj i većini zemalja svijeta Hiprolean tablete dostupne su samo preko internetske narudžbe, dok je u Velikoj Britaniji dostupan i u maloprodaji.
U svakom slučaju se preporučuje nabava preko interneta jer tako možete ostvariti značajan popust na količinu, a možete i naručiti po povoljnoj cijeni paket koji uz Hiprolean sadržava DetoxPlus kapsule koje su namijenjene čišćenju probavnog trakta, znači crijeva, detoksikaciju i čišćenje jetre od otrovnih tekućina i masti. Svaka bočica DetoxPlus sadrži 90 kapsula, što je dovoljno za 30 dana intenzivnog tretmana detoksikacije. Treba li posebno naglašavati da je detoksikacija tijela korisna za svakoga, a posebno za osobe koje se nezdravo hrane, imaju probleme s crijevima, probavom i viškom kilograma. Dakle Hiprolean XS sa ili bez Detoxa Plus najpovoljnije je naručiti od proizvođača i na vašoj je adresi za najviše 4 radna dana.Cijene

Cijene su u USD. Na stranici proizvođača možete ih promijeniti u Eure da vam se dostave iz EU skladišta

1 BOČICA (za 1 mjesec) 340 kuna
2 BOČICE (za 2 mjeseca) 505 kuna    (252 kune mjesečno)
3 BOČICE (za 3 mjeseca) 668 kuna    (222 kune mjesečno)

 

Ukoliko to želite, Hiprolean X-S možete kupiti na stranici proizvođača

 

Zaključak

Proučavajući povratne informacije korisnika na internetskim forumima (kao i ocjene kupaca na web stranici uk.trustpilot.com) u Velikoj Britaniji došli smo do zaključka da su neki od korisnika zapanjujuće brzo došli do željenih rezultata, ali i potvrdili veoma dobre kritike većine ostalih kupaca. Međutim, treba i spomenuti kako se javilo i dosta korisnika koji su ubrzo nakon prestanka uzimanja ovih tableta prilično brzo povratili izgubljene kilograme. To pripisujemo "lakoći“ postizanja rezultata i opuštanju korisnika nakon prestanka korištenja ovih tableta. Primijetili smo također da su, iako su svi pohvalili kombinaciju Hiprolean i DetoxPlus tableta, i oni koji su uzimali samo Hiprolean postigli istovjetne rezultate. Međutim, ako patite od začepljenja crijeva i neredovite stolice, te osjećate da vam je potrebna 'dubinska' detoksikacija organizma DetoxPlus je svakako koristan proizvod.

I na kraju bilo da se odlučite za verziju s kofeinom ili bezkofeinsku verziju, ove tablete za mršavljenje su pun pogodak samo pripazite na zadržavanje zdravih navika i prehrane nakon prestanka uzimanja. Posebno zapamtite da bez vježbanja i stimuliranja mišića nema ni održavanja postgnutih rezlutata, posebno ne na strateškim mjestima trbuhu i bedrima.