Najbolje tablete - ukratko

<<< Top 5 <<<

6. Phen375 - Super efikasan topitelj masnoća i šećera

Phen375 su relativno nove tablete za mršavljenje deklarirane kao sigurna verzija zabranjenog fentermina koji je u Americi jedno vrijeme bio jako popularan zbog izuzetno brzih i učinkovitih rezultata. Međutim zbog mnogobrojnih nuspojava ubrzo je bio zabranjen te je danas dostupan samo na ilegalnom tržištu. Fentermin radi na principu ubrzavanja metabolizma, ubrzanog izgaranja masti i glukoze, daje nam veliku količinu energije, a potire osjećaj gladi. Na prvi pogled izgleda fantastično, međutim njegove nuspojave kao što su poremećaji sna, mučnina, proljevi, lupanje srca i osjećaji panike sve su samo ne bezazleni.


Phen375 je sintetičko-biljni proizvod tvrtke RDK Globalv Pharmaceuticals baziran na svim dobrim stranama fentermina koji se stvarno pokazao kao izuzetno djelotvoran, a koji bi trebao izbjeći sve loše nuspojave spomenute supstance. Međutim, listajući po raznim forumima naišli smo i na korisnike koji su prijavili neke od nuspojava opisanih za zabranjeni fentermin. Iako da budemo stvarno iskreni broj zadovoljnih korisnika koji nisu imali navedene nuspojave ili su bile podnošljive je neusporedivo viši.


Naš zaključak je da bi Phen375 bez opisanih nuspojava i činjenice da se dostavlja iz SAD-a (pa ćete na njegovu cijenu, iako je carinska stopa na dodatke prehrani 0%, prilikom dostave morati platiti i dodatnih 25% PDV-a ukoliko naletite na prerevnosnog poštanskog službenika) bez problema zauzeo prvo mjesto na našoj skali najboljih i najučinkovitijih sredstava za mršavljenje.

Moć mršavljenja 98/100
Brzina rezultata 98/100
Potiskivač apetita 98/100
Održivost gubitka kilograma 85/100
Sigurnost 78/100
Vrijednost za uložen novac 92/100
Jamstvo 180 dana jamstva
Plan dijete Detaljan plan dijete online za muškarce, žene ili vegeterijance
Nuspojave Kod dijela korisnika uočeni su poremećaji sna, lupanje srca, proljev
Cijena: 53.42 EUR za 1 bočicu (ili 30.45 EUR s popustom na više bočica)
Cjelokupnu recenziju pročitajte ovdje.
Ili idite na stranicu proizvođača gdje ih možete naručiti odmah.

7. Unique Hoodia tablete za potiskivanje gladi

Potiskivači apetita spadaju u kategoriju jednih od najmoćnijih tableta za mršavljenje. Oni vam mogu pomoći da izgubite težinu na zdravi način (uz dijetnu prehranu i povećanu tjelesnu aktivnost). U biti potiskivači apetita daju vam kontrolu nad unosom količine hrane u tijelo kako bi vam omogućili da steknete zdrave prehrambene navike i gubitak težine za dulje vremensko razdoblje. Jedno od takvih je i i Unique Hoodia, zasigurno proizvod sa najvećom koncentacijom biljke hoodia gordonii. Biljka hoodia gordonii već je duže vremena poznata kao uspješan potiskivač apetita i proizvodi od nje su več nekoliko godina iznimno popularni u svijetu.

Moć mršavljenja 78/100
Brzina rezultata 77/100
Potiskivač apetita 99/100
Održivost gubitka kilograma 90/100
Sigurnost 85/100
Vrijednost za uložen novac 86/100
Jamstvo 60 dana jamstva
Plan dijete Nema plan dijete
Nuspojave Neke su prijavljene (kao želučani problemi), ali ne veće
Cijena: 39,99 EUR ili 19,99 EUR po kutiji za 3 mjeseca i više
Više o Unique Hoodii pročitajte ovdje.
Ili idite na stranicu proizvođača gdje ih možete naručiti odmah.

8. Meratol blokator ugljikohidrata

Iako Meratol zauzima 7. mjesto na našoj ljestvici najboljih tableta za mršavljenje to ne znači da je ovo bitno manje vrijedan proizvod. Dapače radi se o zaista zanimljivom proizvodu koji se bazira na ubrzanju metabolizma i blokiranju iskoristivosti ugljikohidrata od strane organizma, ali isto tako podiže energiju i otklanja umor. Jedini nedostatak bi mogao biti što nema baš veliku moć potiskivanja apetita kao neke drugi ovdje spomenuti proizvodi. U Velikoj Britaniji bio je strašno popularan prije nekoliko godina jer su ga reklamirale popularne osobe iz svijeta mode i TV-a.
Inače se pokazao kao vrlo siguran proizvod bez (značajnih) nuspojava.

Moć mršavljenja 82/100
Brzina rezultata 82/100
Potiskivač apetita 50/100
Održivost gubitka kilograma 78/100
Sigurnost 98/100
Vrijednost za uložen novac 83/100
Jamstvo 67 dana jamstva
Plan dijete Nema plan dijete
Nuspojave Nema štetnih nuspojava
Cijena: 39,95 EUR ili 19,95 EUR po kutiji za 3 mjeseca i više
Više o Meratol tabletama pročitajte ovdje.
Ili idite na stranicu proizvođača gdje ih možete naručiti odmah.

<<<